نقش تغذیه مادر در بروز اوتیسم

نی نی سایت: به نوشته نیچر، بررسی ها نمایش داده است، محدود کردن قند و چربی‌های ناسالم در دوران بارداری نه فقط به سلامت مادر یاری مینماید، حتی در سلامت کودک نیز تاثیر دارد. دانش پژوهان در این بررسی متوجه شده اند، مصرف رژیم غذایی نامناسب در دوران بارداری با ابتلا کودک به اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی که با ADHD شهرت دارد، در تماس است. این بررسی در دانشگاه لندن انجام و واضح شده است مصرف چربی بالا و رژیم غذایی شکر در این دوران با ابتلا کودک به بیماری اوتیسم در تماس خواهد بود.

ادوارد بارکر، اظهار کرد: بیماری اوتیسم هم اینک بیش از 6 میلیون کودک را تحت تاثیر قرار داده و یکی از اختلالات رفتاری شایع دوران کودکی است. این بیماری با تغییر در رژیم غذایی مادر در دوران بارداری مدیریت می‌شود. در این بررسی دی.ان.ای 164 کودک مورد تجزیه و بررسی قرار گرفت و با این اوصاف 83 کودک با علائم سخت رفتاری و 81 کودک با علائم کمتر سخت رفتاری تشخیص داده شدند. دانش پژوهان در این مطالعه رژیم غذایی چربی و قند کودکان را در دوران بارداری و بعد از زایمان بررسی کرده و به نتایجی دست یافتند. ژن IGF2 نقش مهمی در سوخت‌وساز بدن و مغز دارد و رژیم غذایی نامناسب دوران بارداری با تغییر ژن IGF2 در تماس است. رژیم غذایی سالم برای دوران بارداری شامل انواع میوه، سبزی، لبنیات، پروتئین، نان و غلات است. مصرف فیبر، ویتامین و مواد معدنی نیز در دوران بارداری بسیار ارزش دارد.

منبع: خبرآنلاین

دسته‌بندی‌ها: تغذیه